10 kõige populaasremat retsepti selles blogis

Popimad postitused: 1. Kuidas teha ise kohupiima Ma ei saa sulle kirja panna eesti toidu retsepte, kui sul pole kohupiima. Seega, teem...

neljapäev, 16. november 2017

Kräsupea kook


Kräsupea kokk

Meie kodus oldi selle koogi jaoks liiga laisad. Meil tehti samasugust kooki tavaliste küpsistega- heledaid ja tumedaid, vahele tavalist hapukoort ning peale kakao-suhkru-kuumavee segu.
Tehtud.


Vahusta
4 muna
4 dl suhkruga

Sõelu sisse 6 dl jahu, mille sisse on segatud
1 tl küpsetuspulbrit
Sega ettevaatlikult juurde 400 g hapukoort.

Kalla pool taignast plaadile ja küpseta 180 C juures ca 25
minutit.

Kräsupea kook
Ülejäänud taignale sega juurde 3 spl kakaod. Küpseta samuti küpseks.

Tumedad koogid on mõeldud alumiseks ja pealmiseks kihiks.
Hele jahtunud põhi lõika kuubikuteks ning sega 
1 kg hapukoorega.
Pane segu tumedale põhjale ja kata teise tumeda põhjaga.

Kalla üle sulatatud šokolaadiga või moodusta segu
2 spl suhkrut
2 spl  kakaod
sega läbi
lisa niipalju tulist vett, et segu on kallatav/määritav.

Kräsupea kook
Hoia üleöö külmikus.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!